MS Cobra generatorsets Iveco-sets geluidswerende omkasting

Iveco-sets

Net voor de kerstdagen hebben we van MS Cobra beide generatorsets vervangen. Beide John-Deere sets hebben plaats gemaakt voor Iveco-sets. We bouwden ze beide terug in de geluidswerende omkasting.

Lees Meer
GSNED 17 vlaggenschip Terneuzen Fassi kraan

GSNED 17

Van onze klant GSNED uit Terneuzen hebben we deze schitterende foto ontvangen. Prachtige foto, van een prachtig schip. Tot nu toe , is de GSNED 17 ons vlaggenschip. Ontworpen door onszelf, enorm veel techniek aan boord, en op dek een prachtige Fassi kraan. We zijn er trots op.

Lees Meer
Rietbaan kade schepen groeneveldt marine service

Bouwgrond overgedragen

Begin januari 2019 is de bouwgrond naast ons huidige bedrijf aan ons overgedragen. De kade wordt verbetert, en zal straks een lengte hebben van 115 meter. Dan betekent dat wij ook schepen van 110 meter lang voor de kant kunnen ontvangen. We mogen max 35 meter breed liggen in de Rietbaan. Een mooie uitbreiding !

Lees Meer
MDS Metamorfose Cummins QSK 19 scheepsmotoren 750 hp Graaf en Meeuwsen

MDS Metamorfose.

Ook aan de inbouw van MDS Metamorfose komt weer een eind. Wij plaatsten twee Cummins QSK 19 motoren van 750 hp per stuk, en verzorgden de verdere complete inbouw. Wij wensen de Graaf en Meeuwsen veel succes toe met hun nieuwe schip.

Lees Meer
Groeneveldt Marine Service Royal IHC

Royal IHC

Van Royal IHC hebben we de order gekregen om weer een DMC 1450 af te bouwen. Alweer het vijfde bouwnummer!

Lees Meer
Tebezo Nautische Dienstverlening BV

Tebezo Nautische Dienstverlening BV

Van Tebezo Nautische Dienstverlening BV, hebben we de opdracht gekregen om de werkschepen Janny en Tiemen te voorzien van nieuwe motoren, en weer gereed te maken voor de nieuwe regelgeving. We bouwen in beide schepen Volvo Penta motoren in, die we dankzij onze voorraad snel beschikbaar hebben.

Lees Meer