ONZE WERKWIJZE

Groeneveldt Marine Construction is specialist in het bouwen van kleine werkschepen, die hoofdzakelijk worden ingezet voor de weg- en waterbouw. Wij laten ons daarbij voor 100 procent leiden door de wensen van onze klanten. Vrijwel al onze schepen zijn dan ook uniek. We spreken met de opdrachtgever een programma van eisen door en op basis daarvan maken we een ontwerp waarin al die wensen terugkomen.

Tijdens de bouw ontzorgen we de opdrachtgever volledig. Van het ontwerp tot de bouw van het casco, de afbouw, de proefvaart en de aflevering van het schip op locatie; dat nemen wij allemaal voor onze rekening. Met ons kleine, maar betrokken team bouwen we met een snelle doorlooptijd en tegen een eerlijke prijs.

Wij werken met een organisatie, zonder overhead. We hechten aan het directe, persoonlijke contact met onze opdrachtgevers. Zij zijn altijd welkom om binnen te lopen en te kijken hoe de werkzaamheden vorderen.

Groeneveldt Marine Service Veerboten

DOOR DE JAREN HEEN

2007

Oprichting

Groeneveldt Marine Service BV word opgericht.
2008

Werkplaats

Groeneveldt Marine Service BV neemt een eigen pand in gebruik. Een kleine werkplaats met een klein kantoor moet toch groot genoeg zijn ?
2010

Verhuizing

Wegens groei verhuist Groeneveldt Marine Service BV naar een groter pand was al snel te klein, en we verhuisden naar een maatje groter.
2012

Groeneveldt Marine Power

Groeneveldt Marine Power wordt opgericht. Het samenstellen van met name Volvo Penta motoren , met de bijbehorende generatoren levert een mooi aandeel voor ons bedrijf.
2014

Groeneveldt Marine Construction BV

Groeneveldt Marine Construction BV wordt opgericht. We starten met het eerste werkschip. Het eerste werkschip bouwen in een gehuurde loods in Nieuw-Lekkerland.
2015

Hendrik-Ido-Ambacht

Groeneveldt Marine Construction BV verhuist naar het nieuwe pand in Hendrik-Ido-Ambacht. Volop ruimte en mogelijkheden aan onze eigen kade.
2015

Groeneveldt Marine Trading BV

Groeneveldt Marine Trading BV wordt opgericht. De handel van gebruikte werkschepen en alle bijbehorende equipment neemt een vlucht.
2018

Groeneveldt Marine Construction BV

Alle werkzaamheden doen we vanaf nu onder de naam Groeneveldt Marine Construction BV. Hermotoriseren, ijzerwerken, generatorsets, werkschepen en verder alles wat op ons pad komt.

AAN HET WOORD

Foto Klaas Groeneveldt Stroming Magazine 2018

Groot geworden door klein te bouwen. Dat is wat je steeds terugleest en dat is inderdaad waar we goed in zijn bij Groeneveldt: kleine werkschepen bouwen. Maar we zijn misschien wel vooral groot geworden door klein te zi­jn. We koesteren onze kleinschalige organisatie, zonder overbodige overhead, met een directe aanpak en met rechtstreeks contact met onze klanten. Iedere opdracht beginnen we weer op nul. Wij stellen geen voorwaarden: de klant geeft aan wat voor schip hij wil hebben en waaraan het moet voldoen. Dat werken wij uit in een concreet ontwerp. Het is dus vooral een kwestie van goed luisteren: een simpele maar doeltreffende manier van werken. Zo bouwen we vanuit onze kleinschalige organisatie de mooiste schepen.

 

Klaas Groeneveldt
Wilt u een offerte aanvragen?
Contact